مراقب کلاهبرداری فیشینگ باشید

سرپرست پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان خراسان جنوبی گفت: هر روزه سارقان اینترنتی راه‌های جدیدی را‌‌‌‌‌‌ برای به دست آوردن هویت شخصی افراد و دست‌یابی به اطلاعات خصوصی آنها به کار می‌برند. یکی از این روش‌ها که بسیار مورد توجه آنها قرار گرفته‌‌،‌‌ فیشینگ نام دارد.

به گزارش پلیس فتا، سرهنگ‌‌ محمدپور در این خصوص تصریح کرد: در این روش افراد سود‌جو با طراحی صفحات جعلی مانند‌ درگاه‌های بانکی، درگاه‌های ایمیل‌ و…‌ مسیر کاربر را به یک وب‌‌سایت جعلی که بسیار شبیه وب‌سایت اصلی است، تغییرمی‌دهند‌‌ و ‌‌‌در‌ ادامه اطلاعاتی نظیر کلمات‌کاربری، رمزهای‌عبور‌‌ و اطلاعات‌بانکی(شماره‌کارت‌بانکی،رمز دوم،cvv2  و….)را به سرقت می‌برند.

وی افزود: شبکه‌های‌اجتماعی، سایت‌های حراجی و درگاه‌های‌‌‌ پرداخت‌آنلاین نمونه‌ای از ابزارهای الکترونیکی ارتباطات هستند‌که افراد سود‌جو از آنها به عنوان طعمه استفاده می‌کنند.

سرپرست پلیس فتا‌ استان خراسان جنوبی با تاکید بر حفظ اطلاعات و امنیت حساب‌های بانکی کاربران گفت: کاربران عزیز سعی‌کنند خودشان آدرس سایت مورد نظر را در قسمت url وارد کنند و از کپی کردن یا رفتن به لینک‌هایی که درسایت‌ها و شبکه های‌اجتماعی مختلف ارائه شده جداً خودداری کنند.

سرهنگ محمدپور با بیان اینکه هنگام وارد نمودن اطلاعات حساب بانکی، نام کاربری، کلمه عبور و… از صفحه‌کلید ‌مجازی استفاده کنید، تاکید کرد: هیچ‌گاه اطلاعات شخصی و محرمانه خود از‌ جمله اطلاعات‌حساب و کارت‌بانکی را از طریق پیامک یا ایمیل برای دیگران ارسال نکنند.

وی افزود: کد‌امنیتی درگاه‌های‌بانکی با هر بار refresh کردن تغییر می‌کند ولی معمولا در اکثر صفحات فیشینگ کد امنیتی به صورت عکس بوده و با refresh کردن تغییر نمی‌کند.

این مقام انتظامی ادامه داد: همواره توجه‌ داشته باشند از سایت‌های‌ ناشناس و غیرمعتبر و سایت‌هایی که پیشنهادات اغواگرانه برای خرید مطرح می‌نمایند خرید نکنند و حتی الامکان درمراکز عمومی نظیر کافی‌نت‌ها یا مکان‌هایی که اینترنت رایگان در اختیار شما می‌گذارند و از امنیت آن اطمینان کافی ندارند وارد اینترنت‌بانک خود نشوید.

سرپرست پلیس فتا‌ استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در صورت افشاء رمز‌عبور در اسرع وقت نسبت به تعویض آن اقدام نمایند، گفت: آدرس درگاه‌های‌ بانکی همیشه با پروتکل امن //:https شروع می‌شود و کاربران عزیز مد نظر داشته باشند بانک‌ها هیچ گاه از طریق تماس تلفنی، ایمیل یا پیامک اطلاعات محرمانه بانکی شما را درخواست نمی‌کنند.

468 ad

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *